dimarts, 22 de gener del 2008

L’Aula de Cuina obrirà dijous les activitats de la Setmana de Cuina Vallès

Castellar del Vallès. L’Aula de Cuina serà la primera de les activitats de la Setmana de Cuina Vallès, que enguany se celebra a Castellar del 24 al 30 de gener. Cuiners del col·lectiu Cuina Vallès, dels restaurants Garbí de Castellar i Can Vinyers de Matadepera, ensenyaran els assistents a cuinar dos plats amb mongetes del ganxet. La sessió tindrà lloc a la Baixada de Palau, s/n, dijous, 24 de gener, de 18.00 a 19.30 hores. La següent activitat de la Setmana de Cuina Vallès serà el Dinar a 4 Mans, adreçat a autoritats de la comarca, que se celebrarà divendres al Castell de Clasquerí. Mentre que en la passada edició de Cuina Vallès el Dinar a 4 Mans va servir també per agermanar la mongeta del ganxet amb la “alubia de Tolosa”, enguany comptarà amb la presència d’una altra varietat de mongetes: la Faba de Lourenzá, de Lugo.