dimecres, 21 d’abril del 2010

La Diada de Sant Jordi arriba a Castellar el proper divendres amb un ampli programa d’activitats

Castellar del Vallès. La plaça del Mercat concentrarà el gruix de les activitats que tindran lloc divendres a Castellar del Vallès amb motiu de la Diada de Sant Jordi. La Fira del Llibre, que s’hi instal·larà a les 10 hores i serà oberta fins a les 21 hores, comptarà amb la participació d’11 establiments del municipi, com són Llibreria Vallès, Artristras, Llibreria Nobel, Rosa M. Canet, Forn de pa Sant Jordi, Impremta Fotonova, Suport Castellar, Via Solidària-Càritas, Avan, PEC i La Xarxa.
A banda de les parades, la plaça serà l’escenari de diferents activitats relacionades amb Sant Jordi. D’una banda, Fotonova durà a terme al matí, d’11 a 12.30 h, un taller d’scrapbooking adreçat a totes aquelles persones majors de 12 anys que vulguin aprendre a personalitzar punts de llibre. També es duran a terme dos tallers més; un d’elaboració de roses de paper, a càrrec de la Llibreria Nobel, de 12 a 13 hores i de 17 a 18.30 hores, i un de confecció de llibres, a càrrec de la Xarxa, que es farà de 17 a 19.30 hores.
D’altra banda, a les 17.30 hores les sardanes seran presents a la plaça del Mercat de la mà de la Cobla Cadaqués. A més, a partir de les 18 hores, totes aquelles persones que ho desitgin es podran acostar a la signatura de llibres a càrrec de diversos autors castellarencs: Gisela Pou, Joan Mundet i Josefina Llauradó. Finalment, la plaça acollirà un recital de poesia a càrrec d’escriptors castellarencs, que tindrà lloc a partir de les 19.30 hores.
La Biblioteca Antoni Tort també s’ha volgut sumar a les activitats organitzades amb motiu de la Diada de Sant Jordi i, com ja es va fer l’any passat, torna a proposar la Fira de la Revista, que se celebrarà al Pati de les 3 Moreres (davant de la Biblioteca i la Ludoteca). Així, de 10 a 13.30 hores i de 16 a 20.30 hores, s’exposaran exemplars de diverses publicacions que la ciutadania podrà endur-se de forma gratuïta i sense haver-les de tornar. La Fira de la Revista tancarà si finalitzen les existències.