dimecres, 21 d’abril del 2010

L’Auditori acull la XI edició del concurs literari infantil "Els contes d’en Sergi"

Montcada i Reixac. Una desena de nens i nenes d’entre 6 i 11 anys d’escoles de Montcada i Reixac han rebut els premis de la XI edició del concurs literari infantil "Els contes d’en Sergi", consistents en material escolar. El certamen està organitzat pel Grup juvenil La Ballesta en col•laboració de la regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Montcada i Reixac.
L’acte, que va tenir lloc a l’Auditori Municipal de Montcada i Reixac, va comptar amb la presència de presidenta de l’Àrea Social, Ana Rivas; la regidora d’Infància i Joventut, Eva Gonzalo, la regidora de Cultura, Amèlia Morral, així com representants del Grup Juvenil La Ballesta, que van actuar com a jurat.
Enguany s’han presentat a aquest certamen, destinat a alumnes d’entre sis i dotze anys, 861 contes escrits per alumnes de les escoles montcadenques. El concurs consta de dues categories, una adreçada a nens i nenes d’entre 6 a 9 anys i una altra per als de 10 a 12 anys. Per a cada categoria hi ha cinc guanyadors.
Aquest concurs literari, que s’emmarca dins del programa d’actes organitzats a Montcada i Reixac amb motiu de la celebració del dia de Sant Jordi, va néixer amb la voluntat de recordar a Sergi Gómez, un jove montcadenc molt vinculat al moviment infantil i associatiu del municipi que va morir fa uns anys.