
A propòsit de la temàtica de cada sessió documental, es realitzarà un col·loqui obert a tots els assistents, en el qual es comptarà amb la intervenció de ponents especialistes en la matèria abordada.
Totes les sessions es realitzaran els diumenges a les sis de la tarda a la Sala d'Actes de la UES (C. Salut, 14-16, Sabadell). L'entrada és lliure i gratuïta.
Sessions:
18 d'octubre, diumenge:
LA HORA 11: experts de tot el món dialoguen amb diversos científics, pensadors i líders de gran influència sobre les qüestions més urgents a les que s'enfronta el planeta i la humanitat: De quina manera vivim? Quin impacte produïm sobre els ecosistemes? Què podem fer per modificar la nostra trajectòria?
Debat-col·loqui posterior amb la intervenció de Jordi Miralles, president de la Fundació Terra.
22 de novembre, diumenge:
NUESTRO PAN DE CADA DÍA: recorregut pels escenaris de la producció industrial d’aliments i de les granges d'alta tecnologia dels països desenvolupats. Maquinària monumental, paisatges surrealistes i sons estranys protagonitzen aquest retrat pertorbador d'un entorn industrial fred que no deixa cabuda a l'individualisme.
Debat-col·loqui posterior amb Marta Guadalupe, membre del Grup de recerca d'agricultura, ramaderia i alimentació en la globalització (Universitat Autònoma de Barcelona).
20 de desembre, diumenge:
RECEPTES PER AL DESASTRE: John Webster convenç a la seva dona i a tota la família perquè comencin una "dieta de petroli" durant un any sencer, però sense abandonar l'estil de vida de família de classe mitjana. L'experiència esdevé una docucomèdia d'errors: acabaran qüestionant els seus valors, posant a prova la seva força de voluntat i, en última instància, la seva felicitat.
Debat-col·loqui posterior amb la participació de Ruben Suriñach, membre del Centre de Recerca i Informació en Consum (editor de la revista Opcions).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada