dijous, 8 de març del 2007

Miriam Halpern guanya el concurs literari "Narrativa per a dones" de l'ajuntament de Terrassa

Terrassa. L'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, ha lliurat els premis de l'onzena edició del concurs literari Narrativa per a Dones, que convoca l'Ajuntament de Terrassa amb l’objectiu d’impulsar la creació literària entre les dones i fomentar l'accés de les escriptores al mercat editorial. El lliurament ha tingut lloc aquesta tarda, en el marc de la commemoració del Dia Internacional de la Dona, i ha comptat també amb la participació de la regidora de Promoció de la Dona, Fabiola Gil. El Primer Premi ha estat per a "El naixement d'un artista", presentat per Miriam Halpern amb el pseudònim Hannah. En aquesta edició, s'han presentat 105 obres que procedien d’arreu de Catalunya i de l'Estat espanyol, així com algunes d'Argentina, Colòmbia i Austràlia. El concurs s'adreça exclusivament a dones, que podran presentar una única obra, inèdita i que no hagi estat premiada abans. Les obres, escrites en català o castellà, han d’estat considerades dins del gènere de la narrativa, ja sigui novel·la breu, conte o relat curt. El jurat estava presidit per la regidora de Promoció de la Dona, Fabiola Gil, i format per Montserrat Bertran, Carmen Borja, Josefa Contijoch, Júlia Galán i Àngels Puigbó.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Esteu segurs que va ser Miriam Halpern qui ho va escriure. No va ser Joan Cardona l'autor?

Anònim ha dit...

Tens tota la raó. Aquesta dona és una impostora. Ella i en Cardona es van presentant a concursos amb els mateixos relats, canviant tan sols el títol i els noms d'ells dos. Us passo aquest link http://lamiranda.cat/premilamirandaantic/contesa20.html que demostra que "Harmonia" va guanyar un altre concurs amb el títol "Acords". Lamentable i cutre, molt cutre. Com hi pot haver gent tan mesquina!!

Anònim ha dit...

Doncs aquest conte ja té molts de títols: Harmonia, Lligams, Acords, Concerts per a piano, El recital... És un conte amortitzat.

Fa uns quants anys ja els varen enxampar a Molins de Rei amb Una petita vida. A partir de llavors varen anar canviant els títols i els llinatges.

Anònim ha dit...

Doncs aquest conte ja te molts de títols: Harmonia, Lligams, Concerts per a piano, Acords, El recital... És un conte amortitzat.

Fa anys ja els varen enxampar a Molins de Rei amb Una petita vida. A partir de llavors han anat canviant els títols i també els llinatges, i per descomptat els autors.

Anònim ha dit...

I tant amortitzat que està!.Si juntem tots els euros que han guanyat Cardona i Halpern amb el conte del director i la pianista, resulta que s'estan fent d'or amb un sol conte: 1000 euros amb el titol Harmonia (Premi dones de Terrassa) 1000 euros per Direccions (Premi Josep Còdol), 450 euros per Acords (Premi La Miranda), 900 euros per El recital (Premi Ploma de ferro) més tots els altres premis que no surten a Internet o que no sabem resulta que Cardona amortitza molt bé cada un dels seus contes. És molt viu en Cardona! I fa moltes trampes a tots els concursos! Pillín pillín.