divendres, 2 de març de 2007

"Tothom a taula!" divulga la història de l'alimentació amb set xerrades, una degustació i visites a la sal de Cardona i al gel de Solsona

Sabadell. L’Obra Social Caixa Sabadell organitza el nou curs “Tothom a taula! Una història de l’alimentació” a la Sala d’Actes de Caixa Sabadell a Barcelona (plaça de Catalunya, 9, 6è pis) del 6 al 29 de març. Aquest recorregut teòric i pràctic per la història de la cuina que proposa la institució financerosocial al públic en general inclou set xerrades –que tindran lloc els dimarts i els dijous a les 19.00h– a càrrec de reconeguts estudiosos de l’alimentació, un taller degustació i una visita d’estudi a la muntanya de sal de Cardona i al pou de gel de Solsona. Per participar al curs, dirigit per Àngels Casanovas i Jordi Rovira, cal inscriure-s’hi a http://www.obrasocialcaixasabadell.org/ o a qualsevol oficina de l’entitat abans del 2 de març. El cicle té un preu de 25 euros per al públic en general. Si només es vol anar a les set conferències l’import és de 18 euros o de tres euros per sessió. Per separat el taller de degustació costa 10 euros i les visites d’estudi a Cardona i a Solsona, 25 euros. Les places són limitades.