dimecres, 21 de gener del 2009

Diverses obres que s’estan fent a la ciutat fan variar els recorreguts de les línies d’autobús urbà

Sabadell. Les obres que remodelaran el passeig dels Almogàvers, entre la ronda de Santa Maria i el carrer de Velázquez, alteraran el recorregut de les línies 3 i 5 d’autobús urbà. El recorregut alternatiu de la línia 3 en sentit cap a la Romànica passarà a partir d’avui, 21 de gener, per l’avinguda de Barberà, la carretera de Barcelona, el carrer de la Verge de la Paloma, el carrer de Can Viloca i la ronda de Santa Maria, on serà el final de la línia.
Pel que fa a la línia 5 d’autobusos urbans quedarà afectada tant en sentit les Termes com en sentit Can Rull. En sentit les Termes s’habiliten noves parades al passeig de Rubió i Ors amb el carrer de Daoiz, al passeig del Comerç amb la plaça de Barcelona, a la carretera de Barcelona amb la plaça de Consol Oromir, i a la carretera de Barcelona amb el passeig Espronceda, que serà el final provisional de la línia 5 mentre durin els treballs al passeig dels Almogàvers. En sentit Can Rull, les noves parades habilitades són a l’avinguda de Barberà amb el carrer de Casp, al passeig de Rubió i Ors amb la plaça de Barcelona, i al passeig de Rubió i Ors amb el carrer de Dos de Maig.
La línia 7 d’autobusos també es veurà afectada a partir d’avui, 21 de gener, però en aquest cas es deu a les obres del Metro a la ronda de Navacerrada. Els autobusos d’aquesta línia circularan per la ronda de Collsalarca, el carrer de Vinhamala i el carrer de Feliu Elias, en lloc d’anar pel carrer de Corones i la ronda de Navacerrada. D’aquesta manera les parades on sí donarà servei són les que estan a la ronda de Collsalarca amb el carrer de la Llanera i a la ronda de Collsalarca amb el carrer de Vinhamala.