dimarts, 27 de gener del 2009

Les escoles de la ciutat afectades per les fortes ventades del cap de setmana han pogut reprendre avui les classes amb normalitat

Sabadell. Els treballs intensos del dispositiu d’emergència que l’Ajuntament va activar durant tot el cap de setmana han permès retirar els arbres caiguts i assegurar la normalitat a les escoles afectades per les fortes ventades de dissabte i diumenge. Al conjunt de la ciutat va haver-hi uns 50 espais públics afectats pel vent, que va fer destrosses en uns 90 arbres.
La pitjor part del temporal es va concentrar a la zona de la Romànica, on van ser 25 els arbres afectats. Una part important de les destrosses es va registrar al CEIP i l’Escola Bressol de La Romànica, on van caure arbres al pati. Gràcies a l’actuació dels equips, ja s’han pogut fer les classes amb normalitat. També van caure arbres a patis de diversos centres educatius.
Des de primera hora del dissabte i fins a última hora de la tarda de dilluns els equips d’emergència de la ciutat van estar treballant intensament per evitar les conseqüències de les grans ventades que han sacsejat tot Catalunya durant el cap de setmana.