dimecres, 21 de gener del 2009

L’Auditori acull una mostra pictòrica de l’artista alemany Uwe Geest

Montcada i Reixac. L’Auditori ha acollit la inauguració de l’exposició de pintura de l’artista d’origen alemany Uwe Geest. L’acte, al qual han assistit una cinquantena de persones, ha estat presidit per la regidora de Cultura, Amèlia Morral i ha comptat amb l’assistència d’altres regidors/es de l’equip de govern.
La pintura de Uwe Geest respon a una escriptura anímica a través de la qual transmet unes vivències, unes atmosferes i un conjunt d'experiències, que fonen indistintament el passat i el present, en uns valors plàstics constants. Les seves obres també es caracteritzen per l’ús de sorres de platges de diferents països del món. L’ús d’aquest material té molt a veure amb la seva predilecció per la platja com a paisatge, ja que el pintor va passar la seva infància a Dahme, un poble de la costa bàltica alemanya.
A més de les sorres, Geest fa servir colors acríl·lics i pastels, cendres, sal i carbó sobre suports de paper, ferro i fusta, treballant amb el sistema de capes superposades, en què la capa original mai no desapareix del tot, en un clara al·lusió al pas del temps.
Uwe Geest viu a Barcelona des del 1968 i ha exposat a diferents llocs de països com ara Espanya, França, Holanda, Alemanya, Gran Bretaña, Japó, el Canadà o Marroc, entre altres. La mostra es podrà veure fins el proper 22 de febrer.