dijous, 20 de maig del 2010

L'espectacle "Doma i Art" tanca l'onzena edició de la Fira del Cavall

Parc Central del Vallès. La Fira del Cavall del Parc Central del Vallès ha tancat la seva onzena edició havent rebut prop de 250.000 visitants. La trobada, que va iniciar la seva activitat el passat dijous ha celebrat al llarg de quatre dies competicions com el Concurs Morfofuncional del Pura Raça Espanyol (PRE), puntuable per al campionat d'Espanya Oficinal; el concurs de Doma d’Alta Escola, puntuable per al campionat de Catalunya 2010; i la competició de Reining Nacional (munta western), així com diferents espectacles i exhibicions, que per primera vegada, han tingut lloc a la pista coberta del recinte, que ha omplert la totalitat de l'aforament durant els diferents espectacles.
La trobada també ha organitzat tallers monogràfics per conèixer el món del cavall dirigits a escolars, centres d'educació especial i persones de la tercera edat, així com activitats per al públic familiar com passejades en ponis o carruatges.
La XI Fira del Cavall s'ha tancat enguany amb l’espectacle de cloenda “Doma i Art”, dissenyat per la Unió de Criadors de Cavalls de Pura Raça i que ha comptat amb l’actuació especial del grup de flamenc fusió Calisai.