divendres, 7 de maig del 2010

La mostra sobre el càncer de mama “Heroïnes” arriba a El Kursaal

Montcada i Reixac. L’Espai Cultural El Kursaal (C. Masia, 39) acull la mostra fotogràfica “Heroïnes”, un recull de dotze imatges que parlen sobre la lluita de les dones contra el càncer de mama. L’exposició gira entorn els sentiments que experimenten al llarg de tot el procés les dones a les que se’ls detecta aquesta malaltia. Així les fotografies parlen d’abatiment, de ràbia, d’impotència, etc però també de coratge, de força, d’esperança i d’alegria.
L’objectiu d’aquesta iniciativa és sensibilitzar la població d’aquesta malaltia tan estesa entre les dones. L’exposició es podrà veure a El Kursaal fins el proper 6 de juny.
Aquest és el primer dels actes organitzats per celebrar la setmana de la Promoció de la Salut i les Dones. El programa continuarà a partir del 26 de maig amb una sessió de biodança a la Casa de la Vila (9.30h) i una xerrada "Com cuidar dels nets…i no morir en l’intent" (18h).
El 27 de maig es farà un cineforum a l’Espai Jove Can Tauler amb la projecció de la pel·lícula "Juno" (18h) i el 2 de juny una xerrada sobre el càncer de mama a càrrec d’Eva Rodríguez, psico-oncòloga de l’Associació Catalana contra el Càncer, a la Casa de la Vila (18h).
Les activitats finalitzaran el 3 de juny amb la presentació del llibre "Mujeres, salud y poder" a càrrec de Carme Valls, també a la Casa de la Vila (17h).