dilluns, 10 de maig del 2010

Èxit de participació en la xerrada sobre natació adaptada

Badia del Vallès. Van asistir al voltant d'unes trenta persones del municipi, entre les quals hi havia tant representants d´entitats socials com persones a nivell particular. A banda dels representants del Club Esportiu Horitzó, van participar en l´acte el regidor d´esports de l´ajuntament, Isabelo Pacheco, i personal de les àrees de Benestar Social i del Punt d´Atenció al Discapacitat.
L´acte es va dur a terme amb la col.laboració del Club Esportiu Horitzó, els responsables del qual van informar sobre els efectes positius en la salut física i mental de l´esport per les persones amb alguna discapactiat.
El passat mes de març l'Ajuntament va signar un conveni de col.laboració amb aquest Club, per tal de facilitar l'activitat de natació adaptada per a persones amb discapacitat.
Les persones interessades en practicar aquest esport adaptat, poder adreçar-se al Punt d´Atenció al Discapacitat de l´Ajuntament (dimarts i dijous de 10 a 14 h) i al Servei de Benestar Social ( de dilluns a divendres de 9´30 a 14 hores) o bé trucar al 93.718.22.16 per contactar amb aquests serveis.