dimarts, 11 de maig del 2010

El Patronat del Parc de Salut es reuneix per reactivar el projecte

Sabadell. Tal com va anunciar en conèixer la sentència per la qual l’Audiència Nacional desestima el contenciós administratiu presentat per diversos grups de l’oposició contra el conveni entre l’Ajuntament i el Ministeri de l’Interior sobre la caserna de la Guàrdia Civil, avui l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, s’ha reunit amb els representants del Patronat del Parc de Salut per tal de definir quins són els propers passos a seguir per reactivar el projecte.
Durant la trobada ha quedat palès que el projecte per ubicar el Parc als terrenys de la caserna continua sent vàlid i que ara el que calen són processos per desbloquejar-lo. En aquest sentit, s’ha fixat com a objectiu reprendre les converses amb el govern de l’Estat i de la Generalitat per ratificar la seva implicació amb el Parc de Salut. Així mateix, atesa l’actual situació econòmica, molt diferent de l’existent quan es va haver d’aturar el projecte, cal començar a treballar per redefinir els calendaris, les inversions que seran necessàries i les aportacions dels diferents actors. L’objectiu és que abans de finalitzar el 2010 s’hagi establert un calendari definitiu.
Durant la reunió, s’ha parlat de la necessitat de fomentar treballs amb la conselleria de Salut i també la d’Innovació, Universitats i Empresa per renovar el seu compromís amb el Parc de Salut, com també reprendre les converses amb el Ministeri de l’Interior, amb el qual s’hauria de reactivar el procés iniciat quan es va signar el conveni. Un acord que va quedar en suspens després que diversos grups municipals de l’oposició hi presentessin un contenciós administratiu en contra. La intenció de la ciutat és, també, iniciar treballs amb el Ministeri de Ciència i Innovació.
En la seva sentència, l’Audiència Nacional inadmet el recurs acumulat interposat pel Grup Municipal d’Entesa per Sabadell contra l’acord amb el Ministeri.