dilluns, 10 de maig del 2010

Jordi Puigneró veu en el sincrotró Alba "un revulsiu per al Vallès i, també, per al conjunt de Catalunya"

Sant Cugat del Vallès. El regidor de Comunicació, Serveis Interns i Innovació, Jordi Puigneró, va visitar, la setmana passada, el sincrotró Alba, ubicat a Cerdanyola del Vallès. Arran de la visita, Puigneró ha indicat que “la posada en funcionament del sincrotró Alba és una gran notícia per a tota la comarca. Aquesta instal·lació ajudarà a dinamitzar l’economia dels municipis que es troben a la vora i actuarà, també, com a pol d’atracció i creació d’empreses”.
Així mateix, Puigneró ha volgut ressaltar que “en el moment actual de crisi, una instal·lació com la del sincrotró Alba significa una aposta pel futur, ja que són les empreses capaces de dur a terme recerca i innovació les que acabaran tenint una continuïtat de més durada al territori”.
El regidor de Comunicació, Serveis Interns i Innovació també ha subratllat que “el sincrotró Alba és un revulsiu per al Vallès i, també, per al conjunt de Catalunya, ja que, gràcies a aquesta instal·lació científica, quedem més ben situats en el mapa mundial dels punts de recerca i innovació”.