dimecres, 7 de juliol del 2010

El desmuntatge de l’antiga passarel·la a la C-17 obligarà a desviar el trànsit

Montcada i Reixac. L’antiga passarel·la per a vianants per creuar la carretera C-17 a l’alçada de La Rasa de Mas Rampinyo ja s'ha començat a retirar. Els treballs de desmuntatge implicaran el tall de la via en els dos sentits de la marxa, des de les 22 hores de dimarts fins a les 6 del matí de dimecres i de les 22 hores de dimecres, 7 de juliol, fins a les 6 del dijous. L’actuació la durà a terme l’empresa tec4, encarregada de l’execució de les obres de soterrament de la C-17.
El tall obligarà a desviar els vehicles que circulin en sentit Barcelona per Mas Duran, pels carrers Frederic Mompou, Joan Miró, Bach i Beat Oriol, des d’on s’incorporaran de nou a l’autovia. Els que circulin en sentit La Llagosta hauran d’agafar el carrer Pla de Matabous (paral·lel a la C-17).
La nova passarel·la de la C17 ja està acabada, a l’alçada de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra. Té 46 metres de llargada i una amplada de 3,2 metres per a l'ús de vianants i bicicletes. L'accés a la passarel·la des dels dos costats s'efectuarà mitjançant unes escales. També s'instal·laran dos ascensors adaptats per evitar les escales. L'empresa Excover ha estat l’encarregada de les obres, amb un cost de 852.804€.