dimecres, 7 de juliol del 2010

El Mulla’t es trasllada al Montcada Aqua

Montcada i Reixac. El municipi s’ha afegit un any més a la celebració de la campanya solidària “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, que enguany es trasllada a la piscina de Montcada Aqua (C. Tarragona, 32). La iniciativa, que arriba a la seva 17 ena edició, la promou la Fundació sobre l’Esclerosi Múltiple amb l’objectiu d’obtenir aportacions econòmiques per impulsar accions de suport a les persones que pateixen aquest trastorn neurològic en la vessant d’assistència personal i recursos per a la investigació.
Des de les 9 i fins les 13.30 h, les persones que vulguin col·laborar amb aquesta iniciativa podran nedar els metres que desitgin a favor dels malalts. Durant tot el dia, hi haurà voluntaris a la piscina que informaran sobre la campanya i es posaran a la venda objectes promocionals, com samarretes, tovalloles o motxiles. Com a novetat enguany s’ha organitzat una master class d’aqua gym d’11 a 11.45 h. Aquesta activitat està oberta a tothom i per participar no cal inscripció prèvia. Tanmateix, a les 12 h s’intentarà aconseguir el rècord a tota Catalunya d’aconseguir el màxim nombre de persones ficades dins d’una piscina a la vegada.
L’any passat van participar un total de 55 persones, les quals van nedar 50.600 metres a favor de les persones que pateixen aquesta malaltia. L’esclerosi múltiple és una malaltia del sistema nerviós central, provocada per la pèrdua de la substància que el protegeix, la mielina, és invalidant i generalment progressiva i afecta més de 4.000 persones a Catalunya.