dimecres, 7 de juliol del 2010

Trobada de Síndics Municipals de Greuges del Vallès

Terrassa. La Sindicatura Municipal de Greuges de Terrassa ha organitzat una trobada dels síndics i defensors locals del Vallès Oriental i Occidental a la Masia Freixa de Terrassa. Aquesta reunió ha estat una de les trobades informals que fan habitualment els defensors locals de les comarques del Vallès per a parlar de temes d’interès comú que afecten l'exercici de la seva tasca en defensa de la ciutadania en l'àmbit local. És el primer cop que Terrassa acull una d’aquestes cites.
Els assistents a la trobada han estat:
. Josep Escartín, síndic municipal de greuges de Sabadell i president del Fòrum de Síndics i Defensors Locals de Catalunya (FòrumSD).
. Jaume Clavell, síndic municipal de greuges de Sant Cugat del Vallès.
. Vicenç Vilà, síndic personer de Mollet del Vallès.
. Jordi Baulies, síndic municipal de Granollers
. Maria Palau, síndica municipal de greuges de Rubí des del passat 1 de juliol.
. Isabel Marquès, síndica de greuges de Terrassa.

Els temes que han centrat la reunió han estat el manifest en defensa de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya publicat ahir pel FòrumSD, entitat a la qual pertanyen tots els participants a la trobada; i el paper dels síndics per vetllar per una bona administració local.
La Síndica de Greuges de Terrassa, Isabel Marquès, ha destacat “la importància d'aquestes trobades per a enfortir les relacions personals i de col·laboració entre les sindicatures vallesanes”.