dimarts, 13 de juliol del 2010

L’Ecoparc-2 restarà aturat de forma indefinida a causa d’un incendi

Montcada i Reixac. L’Ajuntament està a l’espera de l’informe de l’empresa que gestiona l’Ecoparc-2 per saber quant de temps haurà d’estar aturada la planta de tractament de residus a causa de l’incendi que la va afectar la nit de diumenge. Tècnics municipals s’hi van desplaçar per veure l’abast dels danys causats pel foc, constatant que hi ha afectacions importants.
Segons ha explicat el regidor de Serveis Municipals i Manteniment, Sergio Hermoso, “ens hem posat en contacte amb l’Entitat del Medi Ambient de l’Àrea Metropolitana de Barcelona per garantir que, mentre l’Ecoparc hagi d’estar aturat, la gestió dels residus urbans es continuarà fent amb les mateixes garanties”. Així, els camions que fan la recollida s’han desviat a altres plantes de tractament metropolitanes.
Per extingir l’incendi s’hi van desplaçar divuit dotacions de Bombers de la Generalitat. En el moment d'arribar, els treballadors de la planta havien evacuat la nau sense registrar-se cap ferit. El foc va afectar sobretot les cintes transportadores del material per reciclar.