dimarts, 6 de juliol del 2010

L’alcaldessa fa canvis en el cartipàs municipal

Montcada i Reixac. L'alcaldessa María Elena Pérez, ha signat aquesta tarda el decret mitjançant el qual estableix la configuració del cartipàs municipal. Es mantenen les cinc àrees de govern. La presidència de Política Territorial l’assumeix Juan Parra, en substitució de Sergio Hermoso, qui manté la regidoria de Serveis Municipals i Manteniment i assumeix Participació Ciutadana. Joan Maresma continua com a president de l’Àrea Econòmica; M. Carmen Porro, com a presidenta de l’Àrea Interna; i Ana Rivas, com a presidenta de l’Àrea Social; mentre que l’alcaldessa serà la responsable de l’Àrea de Presidència.
Dins de Política Territorial, Eva Gonzalo continua com a regidora de Medi Ambient i Habitatge, i Alicia Solano com a regidora dels Plans de Barri de La Ribera i la Muntanyeta de Can Sant Joan. Dins l’Àrea Econòmica, la regidoria de Promoció Econòmica, Ocupació, Comerç i Turisme es manté a mans de Joan Carles Paredes. Pel que fa a l’Àrea Social, Ana Rivas segueix sent regidora d’Educació i assumeix el Projecte Educatiu de Ciutat (PEC); Juan Parra manté Esports; M. Carme González, Serveis Socials i Salut Pública i Consum; Amèlia Morral, Cultura; Carles Guijarro, Integració, Cooperació i Solidaritat; i Eva Gonzalo, Infància i Joventut. Per últim, dins l’Àrea de Presidència, M. Teresa Gallego manté Dona i Igualtat, mentre que Participació Ciutadana passa a mans de Sergio Hermoso.
Les tinències d’alcaldia recauen en Joan Maresma, M. Carmen Porro, Ana Rivas, Joan Carles Paredes, Juan Parra i Sergio Hermoso, que també han estat designats membres de la Junta de Govern Local.
Segons el decret d’Alcaldia, tenen dedicació exclusiva, a més de l’alcaldessa, els regidors Joan Maresma, M. Carmen Porro, Ana Rivas i Juan Parra; dedicació parcial, al 65%, el regidor Sergio Hermoso; mentre que la resta de regidors i regidores delegats, tenen una dedicació parcial al 50%.