dilluns, 5 de juliol del 2010

Obertes les inscripcions per a les activitats de bàsquet, handbol i tennis taula de la Festa Major 2010

Ripollet. Ja està obert el termini d’inscripcions per a participar a les activitats esportives de Festa Major 2010: Torneig de Bàsquet 3x3, a l’Handbol i a la Gimcana / Torneig de Tennis Taula.
Durant tot el mes de juliol i del 16 al 26 d’agost es podran recollir al Centre Cultural (rbla. de Sant Jordi, 2-4) les butlletes d’inscripció i, una vegada omplertes, lliurar al mateix Centre. En el cas del handbol i del tennis taula, la inscripció finalitza el mateix dia de l’activitat.
El Torneig de Bàsquet 3x3 i l’Handbol tindran lloc el dissabte, 28 d’agost, a partir de les 10 del matí, a la plaça de Joan Abad. Encara que els equips estan formats per 3 persones en el bàsquet i per 4 en el handbol, separades per edat, si hi ha algú que vol participar i no té equip l’organització els podrà agrupar.
D’altra banda, el dilluns, 30 d’agost, a partir de les 10 hores, es durà a terme una Gimcana / Torneig de Tennis Taula a les antigues pistes de l’ESBAR. Les inscripcions són individuals i també es poden passar a buscar al Centre Cultural o es poden formalitzar el mateix dia de l’activitat.
Totes aquestes activitats estan organitzades pel PMC i compten amb el suport del CB Sant Gabriel, CB Ripollet, Club Handbol Ripollet i Club Tennis Taula Ripollet, amb la col•laboració del PAME.