dimecres, 7 de juliol del 2010

La Junta de Portaveus de l’ajuntament de Sant Quirze del Vallès reclama novament el trasllat de l’Aeroport de Sabadell

Sant Quirze del Vallès. Dilluns va tenir lloc una reunió entre el director regional d’Aena, el director de l’Aeroport de Sabadell, el director General de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat de Catalunya i els alcaldes de Sabadell, Barberà, Badia i Sant Quirze del Vallès, per compartir informació sobre l’accident aeri del passat 2 de juliol.
La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès reclama novament el trasllat de l’Aeroport de Sabadell. La reclamació ha estat fruït de l’accident del passat 2 de juliol quan una avioneta es va veure obligada a realitzar un aterratge d’emergència al Parc Central del Vallès, provocant ferits lleus.
Davant d’aquesta situació, la Junta de Portaveus vol manifestar el seu rebuig a aquesta instal·lació “totalment incompatible amb la seguretat al municipi”. L’Ajuntament reclama així el seu trasllat lluny de Sant Quirze del Vallès i insisteix en què aquesta reclamació sigui resolta per part de l’administració competent el més aviat possible.
L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha manifestat reiteradament aquesta posició respecte l’Aeroport de Sabadell, fent arribar a la Generalitat de Catalunya al·legacions al Pla Territorial Sectorial d’Aeroports, Aeròdroms i Heliports de Catalunya. Les al·legacions se centren en l’impacte de l’Aeroport en la seguretat ciutadana i la relació amb la qualitat de vida del municipi.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquest de sant quirze que vagin a dormir.

I si un dia els i cau un avio del prat també demanarn el seu trasllat.

Que no edifiquin tant i no tindran tants problemes