dimarts, 15 de juny del 2010

Els Diables de Sant Cugat, pregoners de la Festa Major 2010

Sant Cugat del Vallès. La Festa Major de Sant Cugat prendrà forma del divendres 25 de juny fins al dimarts 29.
Inauguraran la Festa Major els diables de Sant Cugat, i a continuació es durà a terme un sopar popular al barri Centre-Estació, la cercavila amb Karabassà, un castell de focs i concerts emplaçats a diversos espais del municipi amb The Risas, Bongo Botrako o Rock Band, entre d'altres.
Les activitats de 75 entitats funcionaran com a eix vertebrador de la Festa, ja sigui en el seu propi espai (com la caseta del CPA) o fomentant la cultura popular i tradicional santcugatenca.
Com a novetat, en l'edició d'enguany es repartiran 25 exemplars del programa en Braille. Es distribuiran des del Punt d’informació Festa Major, l’OAC i a la delegació de l’ONCE de Terrassa; i es subtitularà el pregó de Festa Major perquè el puguin seguir les persones amb sordesa i es traduirà simultàniament en el llenguatge de signes.
Per altra banda, la sostenibilitat serà present a la Festa ja que en tots els actes en què hi hagi un àpat, hi haurà vaixella compostable (un cop utilitzada, cal llençar-la als contenidors orgànics per fer-ne compost). A més, tots els bars de la Festa Major comptaran amb gots retornables (fiança de 2 €).
Entre les actuacions destacades de la Festa Major de Sant Cugat trobem Delafé y Las flores azules, Els amics de les arts i Anna Roig.

Més informació