dimarts, 29 de juny del 2010

Pere Navarro insta als governs a fer arribar a tothom les noves tecnologies a la Trobada de Telecomunicacions i Governs Locals

Terrassa. L’alcalde, Pere Navarro, ha recordat la necessitat de fer arribar les noves tecnologies de la informació al conjunt de la ciutadania, per tal que aquestes siguin realment útils, a la V Trobada sobre Telecomunicacions i Governs Locals, que té lloc dilluns i dimarts al museu Picasso de Barcelona. Navarro ha presidit l’obertura de les jornades en qualitat de president del consorci Localret, organitzador de la trobada juntament amb la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions i amb la col·laboració de la FEMP, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Aquesta trobada reuneix més de 200 representants d’ajuntaments, empreses i altres agents de l’àmbit de les telecomunicacions, amb l’objectiu de debatre sobre les principals qüestions d’actualitat sobre el desenvolupament de les infraestructures de telecomunicacions i els ajuntaments.
Navarro ha destacat a la seva intervenció que “les noves tecnologies ajuden molt a les administracions públiques a millorar la prestació de serveis als ciutadans”, però ha alertat que des de l’àmbit públic s’ha de treballar per “construir una societat equilibrada, amb igualtat d’oportunitats i en la qual el 100% dels ciutadans puguin accedir als beneficis de la societat de la informació”. Navarro ha recordat que actualment més de 100 municipis catalans tiren endavant projectes d’administració electrònica i de telecomunicacions finançats amb el Fons Estatal d’Ocupació i Sostenibilitat Local (FEOSL).
A l’acte d’aquest han intervingut també l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu; el president de la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions, Reinaldo Rodríguez; i el vicepresident de la Comissió de Noves Tecnologies de la FEMP, Eduardo Contreras.
Podeu consultar el programa de la trobada sobre telecomunicacions i governs locals aquí.