dimarts, 8 de juny del 2010

L’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga anuncia la seva marxa i que María Elena Pérez serà la seva successora

Montcada i Reixac. César Arrizabalaga ha anunciat que deixarà el càrrec en el proper Ple municipal, a celebrar el 21 de juny. També ha avançat que la seva successora serà María Elena Pérez, qui prendrà possessió de l’acta de regidora en un altre Ple extraordinari que, previsiblement, tindrà lloc al juliol.
Arrizabalaga ha explicat que és el moment de fer un relleu generacional i que, després d’onze anys com a alcalde i quinze des que va entrar a l’Ajuntament com a regidor, ha arribat el moment de dedicar més temps a la família.
L’edil ha lamentat les informacions que han aparegut en premsa que relacionaven la seva marxa amb l’aparició del seu nom en el sumari del cas Pretòria. “Vull manifestar el rebuig personal i institucional per les inculpacions gratuïtes que sobre la meva persona recauen darrerament. He manifestat en diverses ocasions, i ho torno a dir públicament ara, la meva absoluta innocència davant de totes les acusacions en les que algunes persones malintencionadament intenten implicar-me. Sembla mentida, però degut a un grapat d’indesitjables, corruptes i xoriços, la credibilitat de la classe política es troba pel terra. Injustament se’ns inculpa i s’aixequen sospites sobre tots nosaltres pels delictes que han comés uns quants”.
L’encara alcalde, que ha comptat amb el suport de tots els regidors i regidores del grup municipal socialista, ha donat les gràcies a la ciutadania “per haver-me donat el seu suport durant tots aquests anys”. “Marxo feliç per les contínues mostres de suport i d’estima que he rebut per part dels meus conciutadans i conciutadanes. Aquest és el major reconeixement que pot rebre un servidor públic”, ha dit, i ha assegurat que “ser alcalde de la pròpia ciutat és un dels majors honors institucionals que pot assolir una persona”.
Arrizabalaga s’ha mostrar satisfet per la feina realitzada al llarg d’aquest temps. “Crec que, entre tots i totes, hem generat un salt qualitatiu a la ciutat sense precedents en la història de Montcada i Reixac”, ha afirmat, i ha donat les gràcies als regidors i regidores i als tècnics i tècniques municipals amb què ha tingut l’oportunitat de treballar durant tots aquests anys.
L’alcalde ha defensat l’oportunitat del moment triat per fer el canvi. “Sempre he tingut claríssim que aquest càrrec tenia data de caducitat i des de fa més d’un any que estem treballant en la preparació del relleu. Hem tingut mala sort amb la coincidència de l’obertura del sumari del cas Pretòria, però la decisió no hi té res a veure”, ha reiterat.
Per últim, César Arrizabalaga s’ha mostrat convençut de la capacitat de María Elena Pérez per assumir l’alcaldia i li ha ofert la seva col·laboració. “La intentaré ajudar en tot el que sigui possible i pot comptar amb el meu suport total i incondicional”, ha subratllat.