dimarts, 15 de juny del 2010

Refresca’t en català

Ripollet. Per a molts, l’estiu és un bon moment per engrescar-se amb nous propòsits o enllestir projectes ja començats. És per això que el servei d’autoaprenentatge de català continuarà en funcionament durant tot el mes de juliol.
El servei d’autoaprenentatge pretén donar eines a totes aquelles persones que volen estudiar català. L’aprenentatge es realitza a través de diferents materials: Internet, CD, llibres, fitxes, DVD... amb el guiatge i supervisió d’una tècnica lingüística. Aquest servei s’oferirà a la Biblioteca a partir del 28 de juny i fins al 31 de juliol, tots els dimarts, de 15.30 h a 20.30 h i tots els dimecres de 10 h a 14 h i de 15.30h a 20.30 h.
A més a més, els dimarts, d’11.30 a 13 h, el Centre Cultural acollirà un grup de conversa orientat a persones que tinguin un nivell bàsic de català. Per a aquelles persones que ja tinguin un nivell més alt de català i que el vulguin refrescar es podran afegir al grup de conversa que es troba cada dimecres, de 19 h a 20 h, a la sala infantil de la Biblioteca.
Per acabar, també es realitzarà un club de lectura fàcil els dimarts de 18.30 h a 20 h a la Biblioteca. El club de lectura fàcil estarà adreçat a aquelles persones que s’iniciïn en l’aprenentatge de català, però que ja siguin capaces d’entendre texts breus.
Tot plegat són unes quantes iniciatives perquè els ripolletencs i ripolletenques passin un estiu ben fresc tot refrescant el català.