dimarts, 29 de juny del 2010

Un tram de la Ronda Nord es talla al trànsit per unes obres al torrent de Ferrussons

Sant Cugat del Vallès. Les obres per construir un nou col·lector al torrent de Ferrussons obligaran a tallar la circulació viària en un tram de la Ronda Nord durant els mesos de juliol i agost. El tall es produirà a partir del proper dilluns, 5 de juliol, en el carril situat entre el carrer Joan Amades i l’avinguda de Roquetes i que va en direcció a Cerdanyola. El carril en sentit Coll Favà no es veurà afectat.
L’Ajuntament senyalitzarà un recorregut alternatiu per als vehicles que, des de Coll Favà, vulguin seguir per la Ronda Nord en direcció a Cerdanyola. En aquest cas, la circulació es desviarà pel carrer Joan Amades, que temporalment canviarà de sentit, fins a arribar a l’avinguda de les Roquetes (adjuntem un plànol amb el recorregut alternatiu).
La construcció d’aquest nou col·lector permetrà, per una banda, ampliar la recollida d’aigües residuals a la zona i, per l’altra, possibilitarà la connexió entre el col·lector de can Sant Joan i el col·lector de l’avinguda Ragull.
El nou col·lector tindrà una longitud total de 850 metres. El seu punt d’inici se situarà a l’alçada del carrer Víctor Hugo, continuarà per sota del torrent de Ferrussons i finalitzarà a l’alçada del carrer Abat Biure. Les obres, amb una durada prevista de sis mesos, tenen un pressupost de 1’3 milions d’euros i es finançaran a través del Fons Estatal per l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL).