dimecres, 3 de febrer del 2010

Castellar del Vallès constitueix avui el Consell municipal d’Infants

Castellar del Vallès. El municipi acull la constitució del Consell municipal d’Infants de Castellar del Vallès. L’acte ha comptat amb l’assistència de l’alcalde, Ignasi Giménez, i ha estat el tret de sortida d’aquest nou òrgan de participació ciutadana, format per un total de 18 alumnes de 5è i 6è de primària de totes les escoles de Castellar.
El Consell d’Infants tindrà la missió de canalitzar les opinions, idees, propostes o queixes dels infants de Castellar per tal de fer-les arribar als adults i, en especial, a l’Ajuntament de Castellar, com a administració més propera.
Els objectius principals del Consell d’Infants són assolir un municipi adaptat a les necessitats dels infants, fomentar la seva participació en els afers de la comunitat i millorar la vila incorporant el punt de vista dels nens i les nenes. A més, el Consell es planteja altres finalitats, com ara que els infants coneguin millor la seva pròpia vila i que puguin descobrir el funcionament de les institucions democràtiques.