dimecres, 3 de febrer del 2010

Presentació de la segona Cursa Nocturna del Mussol

Sant Quirze del Vallès. El proper dimecres 10 de febrer a les 20 hores, la sala d’actes del Centre Cívic Can Feliu de Sant Quirze del Vallès, acollirà la presentació oficial de la segona edició de la Cursa Nocturna dels Mussols.
La segona edició de la Cursa Nocturna dels Mussols se celebrarà la tarda/vespre del dissabte dia 27 de març, amb la participació de 325 corredors i corredores, a més del centenar de participants que s’esperen a les curses infantils de la tarda.
El recorregut de la cursa transcorre per la Serra de Galliners, sempre dintre del terme municipal de Sant Quirze del Vallès. Durant la presentació es donarà a conèixer les novetats d’aquesta edició, tant pel que fa al recorregut com les accions solidaries que ha previst l’organització.
Per la nocturna d’aquest any es compta amb la participació dels guanyadors de la passada edició, Jaume Folguera (Club Exta. UECANOIA) i Anna Cos (C.N. Terrassa), així com Mónica Ardid (U.A. Terrassa), Campiona d’Espanya 2008, i actual sots campiona d’Europa de l’especialitat.

Pàgina web de la cursa:
www.cursadelsmussols.cat