dimarts, 2 de febrer del 2010

El Teatre Municipal la Faràndula acollirà el proper dijous l’homenatge de la ciutat al Dr. Joan Argemí Fontanet

Sabadell. La cita és el proper dijous, 4 de febrer, a les 8 del vespre a la Faràndula. El teatre municipal del carrer d’Alfons XIII acollirà l’acte d’homenatge a la memòria del doctor Joan Argemí Fontanet, pediatra de la ciutat considerat un mestre pels seus col·legues i que també es va distingir per la seva tasca en benefici del conjunt de la ciutadania. El reconeixement té el suport i la participació d’una quinzena d’entitats i institucions. També compta amb la implicació directa de la família del Dr. Argemí.
L’homenatge a la Faràndula serà obert a tothom. L’acte inclourà la passada de dos vídeos, un a càrrec de Caixa Sabadell i del Gremi de Fabricants de Sabadell i un altre de la Corporació Sanitària Parc Taulí (CSPT), tots dos a l’entorn de la vida i tasca tant social com professional de Joan Argemí. També hi actuaran la Joventut de la Faràndula, la coral de l’Agrupació Pedagògica Sant Nicolau i un grup d’ANDI. Entre els parlaments, està prevista la intervenció del Dr. Josep Argemí, en representació de la família. La presentació de l’acte serà a càrrec de Marc Sabater, director de Ràdio Sabadell 94.6.
L’acte ciutadà de reconeixement al Dr. Argemí té la implicació de l’Acadèmia Catòlica, l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears (Filial del Vallès Occidental), ANDI, Agrupació Astronòmica de Sabadell, Agrupació Pedagògica Sant Nicolau, Agrupacions Professionals Narcís Giralt, Ajuntament de Sabadell, APDP-Atendis, Associació de Sords de Sabadell, Caixa Sabadell, Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (Delegació del Vallès Occidental), CSPT, Fundació Bosch i Cardellach, Gremi de Fabricants, Joventut de la Faràndula i la Família Argemí.