divendres, 12 de febrer del 2010

La Sala de Concerts s’ubicarà en una nau industrial a Can Solà

Sant Cugat del Vallès. La Sala de Concerts, inclosa dins del Pla d’Equipaments 2008-2018 de Sant Cugat, s’ubicarà en una nau industrial que Promusa ha construït al sector de can Solà (entre la masia de can Solà i la carretera de Sant Cugat a Cerdanyola B-1413).
Ho ha avançat aquest matí la tinenta d’alcalde de Territori, Mercè Conesa, que també ha explicat que el pressupost municipal 2010 inclou una partida de 800.000 euros per adequar aquest espai com a sala de concerts. Conesa ha dit que “la sala de concerts, inclosa com a prioritat a curt termini en el Pla d’Equipaments, podria ser una realitat ben aviat perquè l’adequació d’aquest espai ja està inclòs al pressupost d’enguany”. Conesa també ha explicat que “la nau té una superfície de 450 metres quadrats”.
Cal recordar que Promusa ha construït dues naus industrials en uns terrenys de propietat municipal situats al sector de can Solà. Una de les naus acollirà la sala de concerts i l’altre nau es lliurarà a l’empresa MARMA Componentes Electrónicos SA per tal de donar compliment a l’expedient d’expropiació forçosa de la parcel·la que actualment ocupa darrera del Monestir (avinguda Francesc Macià / Camí de la Creu). En aquesta parcel·la expropiada Promusa hi construirà 42 habitatges d’habitatges protegits de promoció municipal en règim de lloguer general.