divendres, 12 de febrer del 2010

Un total de 90 persones participen a l’excursió de Dijous Gras del cicle de sortides per a gent gran Vine i Camina +60

Castellar del Vallès. Un total de 90 persones majors de 60 anys van participar dijous al matí a l’excursió de Dijous Gras inclosa en el cicle de sortides per a gent gran que s’apleguen sota el títol Vine i camina +60.
La sortida, que va estar marcada per les baixes temperatures, va començar a la plaça Major de Castellar, i va portar als assistents a visitar el Brunet, Fontscalents, Can Juliana, La Malesa i el Joncar, fins a retornar a la plaça Major cap a les 14 hores. Els participants a la sortida van poder gaudir de l’esmorzar de Dijous Gras a Can Juliana acompanyats de l’alcalde de la vila Ignasi Giménez. A més, es va dur a terme un passi d’imatges de les caminades de l’edició anterior de les sortides de "Vine i camina +60" i es van donar a conèixer uns itineraris de promoció de la salut que es poden realitzar a diferents zones de la vila.
La propera de les sortides d’aquest cicle, que té per objectiu promoure l’excursionisme, les relacions amb els altres i la natura, i que permeten als assistents conèixer l’entorn natural i cultural de la vila, tindrà lloc el proper dia 11 de març.