dimarts, 2 de febrer del 2010

Èxit de participació al taller infantil del CIP

Ripollet. El passat diumenge, 31 de gener, es va dur a terme el taller "Símbols de pau", el primer dels tallers del programa “Juga amb la Història” de l’any 2010 que realitza l’Àrea de Patrimoni del Patronat Municipal de Cultura de Ripollet.
El taller va comptar amb l’assistència de més d’una vintena de nens i nenes de gairebé totes les escoles del municipi que, amb les seves famílies, van compartir una activitat de diumenge al matí a l’aire lliure.
En primer lloc, es va parlar del Dia Internacional de la Pau, se’ls va explicar el conte de "Les mil grues i els nens", amb l’ajut dels seus pares i mares van construir els seus propis coloms de la pau. Després hi van escriure un desig i, tots junts, van penjar els seus coloms i desitjos a les oliveres de la zona enjardinada del Molí d’en Rata, en forma d’instal·lació efímera.
El Patronat Municipal de Cultura ha manifestat la seva satisfacció per la bona acollida del taller i confia que aquest sigui un punt d’inflexió per la consolidació d’aquest programa que té com a objectiu que els nens i nenes aprenguin d’una manera lúdica i divertida, juntament amb les seves famílies, petits capítols o anècdotes de la nostra història.