divendres, 12 de febrer del 2010

El president de la Generalitat visita Barberà del Vallès

Barberà del Vallès. L'empresa Pintados y Derivados SL (PINTER) ha estat la primera parada del president de la Generalitat, que acompanyat per Ana del Frago, alcaldessa de Barberà del Vallès han recorregut les seves instal·lacions, amb motiu del seu 30è aniversari. Aquesta empresa posseeix una àmplia experiència en el desenvolupament i evolució de treballs en sectors dedicats al recobriment orgànic de superfícies metàl·liques de tot tipus de peces amb pintura en pols o líquida.
A continuació s'han dirigit al barri de La Romànica on José Montilla ha pogut conèixer de primera mà l'evolució del Projecte Integral de la Llei de Barris que s’està desenvolupant des de fa 2 anys a la ciutat.
El president i l’alcaldessa han conversat amb els responsables del Projecte Integral de la Llei de Barris, amb diferents representants d’entitats veïnals i comercials, i amb membres de la Comissió Ciutadana de seguiment del projecte.
Durant la visita, ha pogut realitzar un recorregut per l’exposició “El barri de La Romànica avança”, on es mostra el treball que s’està duent a terme des de l’inici de l’execució del projecte. Per acabar la visita José Montilla s'ha desplaçat fins a la plaça del Mil·lenari per poder observar l'església de La Romànica del segle XI i el seu procés d'arranjament.