dilluns, 1 de febrer del 2010

L’OMIC t’ajuda a prendre el control de la teva economia

Palau-solità i Plegamans. L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de l’ajuntament ha organitzat pel proper dimecres 3 de febrer la xerrada “Pren el control de la teva economia”. Serà a les 19h a la Masia de Can Cortès.
El consum a la nostra societat, l’economia familiar o consells per estalviar són alguns dels aspectes que es tractaran a la xerrada que oferirà la ponent Rosario Arcas Marti, Cap de la Secció de Formació i Educació de l’Agència Catalana del Consum de la Generalitat de Generalitat de Catalunya. Al llarg de la xerrada es proporcionaran recursos per gestionar correctament els ingressos i les despeses en l’àmbit familiar, així com tenir coneixement dels millors mitjans de pagament o préstecs. A banda, també es donaran consells per estalviar en els nostres hàbits diaris. Com gestionar correctament electrodomèstics, la llum, el gas. En definitiva, petits canvis que poden proporcionar-nos grans estalvis econòmics i energètics. Al final de la xerrada s’obrirà un torn de preguntes on els assistents podran interpel·lar a la convidada i intercanviar punts de vista sobre les millors maneres de controlar el nostre consum.
Aquelles persones que tinguin interès en assistir a la xerrada cal reservar plaça trucant al 93.864.80.56 o enviar un correu electrònic a
OMIC@palauplegamans.cat