dilluns, 1 de febrer del 2010

La celebració del cinquè aniversari del Banc del Temps aplega unes 200 persones a la Casa de Cultura

Sant Cugat del Vallès. El Banc del Temps, que va néixer el 2004, és una iniciativa basada en l'intercanvi gratuït d'habilitats i serveis entre els seus socis i sòcies. Així, els participants ofereixen les seves habilitats en un àmbit determinat i es poden beneficiar d'altres serveis que necessitin i que proporcionin altres socis.
Amb aquest objectiu, el Banc del Temps compta amb una gran diversitat d'activitats, que van des d'acompanyaments (al metge, a l'aeroport) fins a persones que s'ofereixen per regar les plantes en èpoques de vacances. També s’ofereixen classes de conversa en diversos idiomes, reparacions elèctriques, cursos de bricolatge, massatges, etc.
Segons el tinent d’alcalde de Cultura, Xavier Escura, “en totes les àrees que cobreix el Banc del Temps, cada vegada hi ha un ventall més ampli d’iniciatives, de serveis, ja siguin acompanyaments, tallers, flors, bricolatge i conversa. És una cosa que va a més”.
L'acte de celebració de l'aniversari va tenir lloc a la Casa de Cultura i va comptar amb l'actuació d'alguns alumnes de l'Escola de Música Victòria dels Àngels. També es va fer un berenar a càrrec dels participants. A la celebració, hi van assistir unes de 200 persones, entre socis i sòcies, familiars i amics.