dilluns, 8 de febrer del 2010

Inauguració del nou pavelló poliesportiu de Sant Llorenç Savall

Sant Llorenç Savall. El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha presidit la inauguració del nou pavelló poliesportiu municipal de Sant Llorenç Savall, acompanyat de l’alcalde, Ricard Torralba, la delegada del Govern a Barcelona, Carme San Miguel, i la secretària general de l’Esport, Anna Pruna.
En l’acte de la inauguració, el vicepresident del Govern ha destacat que una infraestructura esportiva d’aquestes característiques només és possible “amb la suma d’esforços de les diferents institucions” que aquest cas han finançat l’obra: la Generalitat, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament. “En temps de crisi cal treball en plegats perquè les il·lusions i els projecte prosperin” ha afirmat el vicepresident, que ha recordat que “la pràctica de l’esport encomana a la societat valors indispensables com el de la superació, la tenacitat i el treball en equip”.
Josep-Lluís Carod-Rovira s’ha volgut adherir a les celebracions commemoratives del Mil·lenari de Sant Llorenç Savall i ha felicitat la població assegurant que “mil anys d’història només s’expliquen per l’esforç col·lectiu d’un poble de ser i voler seguir sent”.