dimarts, 9 de febrer del 2010

Sabadell acull Firalia, el primer saló especialitzat adreçat a les Administracions Públiques organitzadores de fires i esdeveniments

Sabadell. Els propers 18 i 19 de febrer, la Fira Sabadell acollirà Firalia, workshop Firal, que serà un punt de trobada dels responsables de l’Administració Pública que intervenen en la creació i organització de qualsevol tipus d’esdeveniment per oferir solucions i propostes innovadores adaptades a les seves necessitats.
Una setmana abans de la inauguració, Firalia compta amb l’assistència de 60 proveïdors firals i més d’un centenar de responsables de les administracions públiques confirmats.
Segons han confirmat els seus responsables, Firalia persegueix l’objectiu de fomentar l’optimització dels recursos públics i ajudar a la viabilitat de les fires locals i vol convertir-se en un punt de trobada sectorial periòdic a Catalunya.
L’esdeveniment es configura com un fòrum professional de contractació dissenyat per a permetre un contacte directe entre una oferta i una demanda seleccionades curosament creant així un marc de treball que faciliti l’intercanvi comercial entre proveïdors de serveis per l’organització d’esdeveniments i tècnics d’ajuntaments.
Paral·lelament a la fira, s’oferiran unes jornades tècniques des d’una visió actualitzada del sector. En aquest sentit, el dia 18 se celebrarà la inauguració “Innovació firal en una economia de transformació”, a càrrec de Josep Huguet, conseller d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya; Manuel Bustos, alcalde de Sabadell, i Mateu Chalmeta, vicepresident tercer de la Diputació de Barcelona. Finalment, la conferència “Idees innovadores per a fires amb futur” a càrrec de Francesc Carrió, president de Red Exhibitions, donarà el tret de sortida a la segona jornada de la fira.
L’esdeveniment està promogut per Fira Sabadell, Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Sabadell i compta amb el suport de AIMFE, FEFIC, ACM i FMC.