dimecres, 22 d’abril del 2009

Arriben al mercat uns nous formats de pa de Sant Julià elaborat amb germen de blat torrat

Sabadell. El pa de Sant Julià, produït pel grup de forners del Pa de Sant Julià amb blat del parc agrari de Sabadell, amplia la gamma de productes amb una nova barra d’ús diari. A partir d’ara, al mercat es podran adquirir la barra rústica, el pa rodó i la nova barra. El nou pa de Sant Julià es podrà comprar a les prop de 100 botigues dels forners que el distribueixen actualment i continuarà comptant amb la certificació del Consell Català de la Producció Integrada, que en garanteix la seguretat i qualitat.
Una de les novetats d’aquest nou pa és que està fet amb germen de blat, element que augmenta les seves propietats nutricionals. Té un nivell més alt que el pa blanc de proteïnes, minerals, fibra i vitamines antioxidants, substàncies que ajuden a reduir l’envelliment de les cèl·lules. A més, el germen de blat també aporta al pa greixos saludables i enzims. Nutricionalment, el pa de Sant Julià està especialment indicat per als infants, jovent amb gran activitat física, persones grans i debilitades, amb sobrepès i amb problemes cardiovasculars. El pa de Sant Julià és un producte natural, artesà i més saludable.
El preu que tindrà la barra serà el mateix que les barres equivalents al mercat. El seu pes serà de prop de 250 grams, però després del procés de cocció, el producte perd el 25% de la seva massa.
Per promocionar aquest nou format de pa es farà el sorteig d’un sopar per a dues persones en un restaurant de Sabadell integrat al col·lectiu Cuina Vallès. La bossa de paper en què es ven el pa inclou una butlleta de participació que s’haurà de lliurar com a molt tard el 21 de juny de 2009 als mateixos punts de venda. Posteriorment es farà un sorteig entre totes les butlletes.
En aquesta mateixa línia i per donar a conèixer el pa de Sant Julià entre els escolars, també es farà un concurs de dibuix sobre la temàtica del pa dirigit als infants de la ciutat.
La campanya de promoció del pa de Sant Julià i de presentació dels nous formats, elaborats amb germen de blat, inclou també una promoció als carrers de la ciutat, on s’oferiran tasts del pa perquè la gent conegui més i millor aquest producte.