dilluns, 27 d’abril del 2009

Sant Cugat s’inclou en la guia de producció audiovisual que publica la Barcelona/Catalunya Film Comission

Sant Cugat del Vallès. El municipi forma part de la Guia de Producció Audiovisual que edita la Barcelona/Catalunya Film Comission. La publicació és una eina a disposició dels professionals nacionals i internacionals que centralitza la informació necessària per rodar a Catalunya: directori amb empreses de producció i de serveis, dades sobre institucions i normatives, contactes de municipis i localitzacions a disposició dels professionals. Podeu trobar la versió electrònica a http://www.bcncatfilmcommission.com/.
La guia, promoguda en un principi pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, s’estén ja a 54 altres municipis. Per a Jordi Puigneró, regidor de comunicació, “formar part d’aquesta guia facilitarà el rodatge d’espots i pel·lícules al municipi, una bona manera de donar a conèixer i promocionar la nostra ciutat”. El 2008, Sant Cugat va acollir 21 produccions audiovisuals, el setè municipi de Catalunya amb més produccions, després de la ciutat de Barcelona.
La Barcelona-Catalunya Film Commission és un servei públic, a la disposició del sector audiovisual, amb la voluntat de promoure i facilitar els rodatges a tot Catalunya i d’estimular i consolidar la indústria cinematogràfica i audiovisual catalana i els serveis que se’n deriven a tot el territori. Sant Cugat ofereix localitzacions com el Monestir de Sant Cugat, la plaça d’Octavià, la plaça del Centre Cultural i el parc central, entre d’altres.