dimecres, 1 d’abril del 2009

Una investigació sobre tràfic de drogues destapa un cas de lucre de prostitució a Cerdanyola del Vallès

Cerdanyola del Vallès. Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut 6 persones per la seva presumpta participació en un delicte contra la salut pública en la vessant de tràfic de drogues des d'un pis d'aquesta localitat vallesana on s'exercia la prostitució. A 3 d'elles, a més, se'ls atribueix el delicte de lucrar-se explotant la prostitució d'una altra persona, malgrat el seu consentiment.
Les primeres indagacions policials van apuntar que des d'un domicili de Cerdanyola del Vallès, on s'oferien serveis sexuals, es podria estar traficant amb estupefaents. Les investigacions dels agents van determinar que diverses persones acudien al prostíbul només per comprar droga. Al pis, els mossos van localitzar 26 paperines, presumptament de cocaïna, repartides en les diferents estances, 700 € en efectiu i una pistola detonadora. A més, van intervenir diferents anotacions que reflectien vendes de cocaïna al prostíbul i presumien que les treballadores sexuals afavorien el consum d'aquesta substància entre els seus clients.
D'altra banda, els agents atribueixen a 3 dels detinguts un delicte relatiu a la prostitució, ja que es quedaven, presumptament, amb la meitat de l'import cobrat per les treballadores sexuals i les obligaven a captar clients a través d'internet.