dilluns, 27 d’abril del 2009

L'Ajuntament de Montcada i Reixac signa un conveni amb PIMEC per crear ocupació al municipi

Montcada i Reixac. L’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, ha signat aquest matí un conveni de col·laboració amb el representant de PIMEC Vallès Occidental, Martí Puig, amb l’objectiu de desenvolupar accions encaminades a crear i millorar el teixit empresarial i l’ocupació al municipi.
El conveni contempla accions de promoció i formació entre la població activa, amb l’objectiu de reciclar treballadors i formar nous professionals i emprenedors, així com campanyes de sensibilització al servei de les empreses i entitats i institucions orientat a la promoció de valors socials com ara el de protecció i desenvolupament dels col·lectius més desfavorits. També per mitjà d´aquest conveni, l´Ajuntament i PIMEC realitzaran accions conjuntes per a la dinamització del teixit empresarial potenciant la cooperació entre les empreses del municipi.
El regidor de Promoció Econòmica, Joan Carles Paredes, ha afirmat que “amb aquest conveni volem donar tant als treballadors en actiu com a les empreses, diferents eines per millorar, modernitzar i crear ocupació al municipi, un objectiu més fàcil d’assolir amb la col·laboració entre l’administració i el sector privat”. Aquest conveni té una vigència de dos anys.