dijous, 23 d’abril del 2009

Gran expectació pel període d’inscripcions a l’escola bressol Can Casamada

Montcada i Reixac. Prop d’un centenar de persones han assistit a la reunió informativa convocada per la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Montcada i Reixac sobre la futura escola bressol de Can Casamada. A la reunió s’han explicat les característiques del nou centre, els serveis escolars que oferirà i el calendari de preinscripció.
La regidora d’Educació ha explicat que l’obertura d’aquesta escola bressol està prevista a començament del curs 2009-2010 però, en cas que la finalització de l’obra es retardés, els nens i nenes inscrits iniciaran el curs a l’espai de l’escola bressol Lluís Companys i s’adequarà la matrícula provisionalment a la capacitat d’aquest espai: 1 aula de 1-2 anys amb 13 places i 2 aules de 2-3 anys amb 36 places. La resta d’alumnes admesos segons el sorteig s’incorporarà un cop entri en funcionament la nova escola. Precisament aquest punt va ser un dels més qüestionats per les famílies. La regidora d’Educació, Ana Rivas, ha afirmat que “ entenc les vostres demandes i des de l’Ajuntament intentarem reduir al màxim els terminis de les obres però, al consistir en la rehabilitació d’un edifici ja existent, el procés és més complex. Intentarem que el centre obri les seves portes al més aviat possible”.
El termini de lliurament de sol·licituds serà del 4 al 15 de maig. El període de matriculació serà del 8 al 12 de juny. Les sol·licituds que com a primera opció vulguin Can Casamada s’hauran de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de dilluns a divendres de 8 a 18.30h presentant l’original i la fotocòpia del DNI del sol·licitant o de la targeta de residència on consta el NIE en cas de persones estrangeres, un original i fotocòpia del llibre de família i la targeta sanitària i altres documents que acreditin els aspectes indicats pel sol·licitant a efectes d’aplicació del barem. Totes les escoles bressol del municipi pertanyen a la mateixa zona d’influència, és a dir, totes les famílies empadronades a Montcada i Reixac tindran la mateixa puntuació per proximitat del domicili. La llista baremada es publicarà el 22 de maig, del 25 al 27 es podran al·legar reclamacions a la llista baremada i el sorteig es farà el 28 de maig.