dilluns, 6 d’abril del 2009

L’Obra Social Caixa Sabadell se suma al projecte del Rebost Solidari amb la donació de 6.800 quilos d’aliments

Sabadell. El Rebost Solidari, impulsat per l’Ajuntament i una trentena d’entitats socials, rep una nova embranzida. L’Obra Social Caixa Sabadell se suma al projecte amb la donació de 6.800 quilos d’aliments. Se suma, doncs, una nova col·laboració a un projecte que culminarà quan es posi en marxa el Rebost a un local, cedit per l’Ajuntament, que s’està condicionant al barri de Torre-romeu i les obres del qual són finançades pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL).
La donació de l’Obra Social de la caixa catalana degana respon a la voluntat de donar suport als sabadellencs i sabadellenques amb dificultats per accedir als aliments, sobretot en un context com l’actual, de recessió econòmica. Amb aquest gest, l’Obra Social Caixa Sabadell reconeix i impulsa la tasca del Rebost Solidari de Sabadell i dels organismes i les persones que l’integren: més d’una trentena d’esglésies i parròquies, voluntaris i voluntàries i l’Ajuntament de Sabadell.
L’alcalde ha volgut agrair la tasca que diàriament porten a terme les persones i el voluntariat que atenen les famílies desafavorides, sobre tot en una conjuntura econòmica complicada i ha recordat que s’estan impulsant diverses iniciatives per donar sortida a les necessitat de la població.
La donació se suma a la darrera aportació que Caixa Sabadell ha fet al Banc d’Aliments de Barcelona i a la quantitat recollida a Sabadell durant una campanya organitzada dijous passat per totes dues entitats, de les quals Sabadell rebrà un 10% aproximadament. Així doncs en total, la nostra ciutat rebrà unes 7’5 tones de menjar per a famílies necessitades.