dilluns, 27 d’abril del 2009

La Fundació Banc Sabadell i l’Obra Social Caixa Sabadell renoven el patrocini de les activitats de l’Associació Sabadell Universitat (ASU)

Sabadell. Les conferències, els cursos i les activitats organitzats per l’Associació Sabadell Universitat se celebraran a la ciutat per vuitè any consecutiu i comptaran, un cop més, amb la confiança dels dos patrocinadors oficials: la Fundació Banc Sabadell i l’Obra Social Caixa Sabadell. Els patrocinadors han apostat per l’Associació des de l’inici de les activitats d’estiu oferint suport a l’ASU, que té com a objectiu ampliar l’oferta d’activitats universitàries a la ciutat, alhora que juga un paper de fòrum intel·lectual, professional i humà en diverses disciplines.
La presentació i la signatura de convenis per finançar aquest projecte conjunt entre l’administració i les universitats o instituts amb presència a la ciutat ha comptat amb la participació de l’alcalde de Sabadell i President de l’ASU, Manuel Bustos, el president del Comitè Científic de l’Associació Sabadell Universitat, Juli de Nadal; la regidora d’Innovació, Indústria i Promoció Econòmica, Montserrat Capdevila; el president de la Fundació Banc Sabadell, Joan Corominas, i el president de Caixa Sabadell, Salvador Soley.
Els dos patrocinadors aporten conjuntament la quantitat de 45.000 euros, amb la finalitat d’ajudar a finançar tant les conferències debat del Sabadell Tribuna Oberta com la resta d’activitats que es faran a Sabadell. En aquest sentit, Salvador Soley ha recordat que “els seminaris s’han adaptat a la situació econòmica actual i, com a conseqüència, han nascut els esmorzars temàtics.” De la seva banda, Corominas ha recordat “la importància de donar suport a la investigació o la difusió del coneixement”.
L’oferta formativa de l’Associació Sabadell Universitat per l’any 2009 significa l’inici d’una nova etapa. Enguany l’ASU enceta nous projectes per potenciar la transferència de coneixement i impulsar encara més la relació entre el món universitari i l’empresa com a resposta a l’actual situació econòmica que s’està vivint. Per aquest motiu l’alcalde ha volgut agrair “l’esforç que fan els patrocinadors per fer-ho possible i, més, en el context actual en el que hem hagut de buscar una noves fórmules de treball”.