dimecres, 22 d’abril del 2009

L’Ajuntament lliura 12.000 tiquets de zona blava als comerciants del carrer Major

Montcada i Reixac. Els comerciants i l’Ajuntament han acordat posar en marxa una campanya de promoció dels establiments del carrer Major, amb el lema "Obert per obres". L’objectiu de la iniciativa és incentivar les vendes i evitar que la clientela deixi de comprar en aquestes botigues per la incomoditat que suposa que el carrer estigui en obres. La campanya té diversos eixos d’actuació, com promocions i sortejos i donar facilitats per aparcar als usuaris. En aquest sentit, el Consistori ha adquirit 12.000 tiquets d’aparcament de mitja hora a Opciones Viales, la concessionària de la zona blava, i aquest matí ha lliurat 6.000 a representants de l’associació Montcada Centre Comerç (MCC), que s’encarregaran de distribuir-los entre els botiguers del carrer Major, per posteriorment lliurar-los als clients. En els propers dies se’ls lliuraran els 6.000 tiquets restants
El carrer Major és un dels principals eixos del municipi a nivell comercial i que els usuaris disposin d’un lloc on deixar el cotxe quan van a comprar és un objectiu fonamental . Els tiquets de mitja hora es repartiran de forma gratuïta entre els clients i s’hauran de validar a la màquina de la zona blava. Fa unes setmanes que estan en marxa noves places de zona blava als carrers Jaume I i Guadiana, que substitueixen les que han quedat inoperatives al carrer Major. La regidora de l’Àrea Interna, M. Carmen Porro, ha afirmat que “aquesta és una mesura que ajudarà que els usuaris habituals dels comerços i activitats del carrer Major no vegin limitats els seus moviments per motiu de les obres”.
La campanya "Obert per obres" també inclou un sorteig cada quinze dies de 300 euros, a gastar en comerços associats a Montcada Centre Comerç. Aquest acte promocional podria començar al maig i per dur-lo a terme, els botiguers estan buscant patrocinadors. D’altra banda, les terrasses en els llocs on es puguin col·locar i mentre durin les obres, no se’ls cobrarà les taxes d’ocupació de la via pública.