dijous, 2 d’abril del 2009

Els nous sergents i caporals de la Policia Municipal reben la insígnia de reconeixement

Sabadell. El Saló de Plens de l’Ajuntament ha acollit aquest matí, el lliurament d’insígnies als nous sergents i caporals de la Policia Municipal.
Un total de 8 sergents i caporals de la Policia Municipal han obtingut la nova graduació després de realitzar i superar el curs corresponent a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, ubicat a Mollet del Vallès.
Durant l’acte, l’alcalde, Manuel Bustos, que ha presidit el lliurament, ha parlat de “l’orgull” que han de sentir els nous comandaments “pel servei públic que presteu i perquè formeu part de la garantia de drets”. Així mateix, l’alcalde ha subratllat que “cada vegada més la societat espera més de nosaltres, que siguem més eficients i eficaços i tenim el repte de donar el millor servei possible”.
La promoció dels nous sergents i caporals respon a la voluntat d’adequació de la línia de comandament del cos local amb el desig que el servei a la ciutadania sigui cada cop millor. Tot plegat té l’objectiu de consolidar un model de policia propera i compromesa amb la seva tasca i amb el servei al ciutadà.