dijous, 23 d’abril del 2009

La UPC i l’Ajuntament de Terrassa estrenyen la col•laboració

Terrassa. L’Ajuntament de Terrassa i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) signaran aquest divendres, 24 d’abril, un acord marc de col·laboració per establir mecanismes estables i permanents en el marc de nous projectes de col·laboració. En aquest sentit, es crea una Comissió Coordinadora que proposarà plans i actuacions d’interès comú entre la UPC i l’àmbit de la Universitat i la Societat del Coneixement de l’Ajuntament de Terrassa.
La comissió estarà integrada per dues persones per cada una de les entitats que treballaran per determinar les actuacions i fer-ne el seguiment, així com per avaluar els resultats assolits pels diferents projectes que es vagin duent a terme.
El conveni el signaran el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Antoni Giró, i l’alcalde de Terrassa, Pere Navarro.
D’altra banda, i posteriorment, tindrà lloc l’acte de constitució del Consorci Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia de Terrassa, del que formen part el rector de la UPC, Antoni Giró, i l’alcalde de Terrassa, Pere Navarro, com a president i vicepresident respectivament.