dimecres, 8 de juliol del 2009

Carmela Fortuny subratlla que el nou accelerador lineal de Capio HGC permetrà guanyar en la qualitat dels tractaments de radioteràpia

Sant Cugat del Vallès. La tinenta d’alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha participat aquest migdia, per delegació de l’alcalde, Lluís Recoder, a l’acte d’inauguració del nou accelerador lineal de Capio Hospital General de Catalunya. A l’acte, també hi ha participat la consellera de Salut, Marina Geli, i l’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, entre altres autoritats municipals.
El nou aparell de radioteràpia és un dels més ben dotats tecnològicament en el mercat actual. Ha suposat una inversió de 2 milions d’euros i, junt amb l’accelerador de què ja disposa Capio HGC i la bomba de cobalt es podran atendre més de 1.600 casos anuals.
La tinenta d’alcalde de Serveis a la Ciutadania ha indicat que “l’arribada d’aquest nou accelerador a Sant Cugat és un avanç important, ja que permetrà atendre més bé les persones del territori. Així doncs, hem d’alegrar-nos i subratllar la seguretat que aquest aparell té per al pacient, ja que incideix directament en la zona tumoral i no pas en els teixits sans”.