dilluns, 6 de juliol de 2009

L’Escola de Música Torre Balada enregistra el seu primer disc

Castellar del Vallès. L’Escola de Música Torre Balada ha enregistrat enguany el seu primer disc, titulat "EMM Sona 09". Es tracta d’un treball que inclou 30 temes, protagonitzats per diversos alumnes de l’escola de totes les edats. Algunes de les cançons del disc s’han gravat en un estudi discogràfic, mentre que d’altres s’han enregistrat a l’escola mateix.
A les peces que es troben en el CD es poden escoltar tots els instruments que es tracten a l’escola, tant en format de solistes com en termes de grups. Entre d’altres, es pot gaudir de temes tan diverses com "Tango", d’Albéniz, "Länder", de Mozart, "Don’t get around much anymore", de Duke Ellington, "My immortal", d’Evanescence, "Hero", de Mariah Carey, o "Day tripper", de John Lennon i Paul McCartney.
El director de l’Escola de Música, Toni Meler, ha explicat que la intenció és editar un disc anual, per tal de donar a conèixer a la ciutadania el treball que es fa a l’escola.
El disc es pot adquirir a l’Escola de Música Torre Balada, fent la reserva per telèfon (93 714 43 22) o bé acostant-s’hi personalment (c. de Caldes, 56).