divendres, 3 de juliol del 2009

Els participants al taller “Calaix de records” reben un reconeixement

Montcada i Reixac. L’alcalde, César Arrizabalaga, i la regidora d’Infància i Joventut, Eva Gonzalo, han reconegut aquest matí la tasca feta per les persones dels casals de gent gran del municipi que ha participat enguany a la vuitena edició del talles “Calaix de records”, organitzat per la regidoria d’Educació.
Vint-i-set avis, disset del Casal de la Gent Gran Montcada i Reixac i deu del Casal Casa de la Mina, han participat en aquesta edició del taller. La seva funció ha estat explicar contes, jocs i cançons infantils antigues a alumnes de primer curs d’Educació Primària dels col·legis Sagrat Cor, La Salle, CEIP El Viver i CEIP El Turó i CEIP l’Elvira Cuyàs. El programa del taller tenia una durada de dues hores al matí i es feia a diferents espais dels dos casals de la gent gran montcadencs.
L’objectiu de l’experiència és promoure el respecte; practicar i conèixer habilitats que han caigut en desús; i estimular la participació de la gent gran en activitats socials del municipi on puguin transmetre el seu bagatge cultural i humà. César Arrizabalaga, ha afirmat que “el calaix de records és una iniciativa totalment consolidada amb la que potenciem les relacions intergeneracionals i de la que aprenen tants els més grans com els més petits”.